Verkkopankki

Katsaus tarjolla oleviin verkkopankki palveluihin pankeilta Sampo, Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Handelsbanken, ja Tapiola.

Sampo verkko-pankki
verkkopankki.sampopankki.fi

Sampopankin pankki-yhteys internetin kautta on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, kuten on kaikkien verkkoyhteyksien kohdalla Suomen pankkijärjestelmässä.

Sammon internet pankin kautta voit tehdä pankki-asioista laskun maksamiset, tarkastaa tilisi tiedot, pankin kautta olevien korttiesi tiedot, ylläpitää ja valvoa säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä tietojasi, ja voit myös käydä pörssikauppaa suoraan internet pankkiyhteytesi kautta.

Voit tutustua verkkopankin toimintoihin esittelyn avulla osoitteessa:

www.sampopankki.fi/fi-fi/Henkiloasiakkaat/Verkkopankki/Pages/Verkkopankki.aspx

Nordea verkko-pankki
www.nordea.fi/verkkopankki

Nordean internet pankki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluja ja pankkituotteita suoraan netin kautta.

Nordean Solo verkkopankin kautta voit esimerkiksi nähdä tiliesi, lainojesi ja säästöjesi tiedot reaaliajassa, voit hakea korttia, lainaa tai ottaa käyttöön erilaisia uusia palveluita ilman tarvetta käydä fyysisesti pankin konttorissa, ja voit käyttää palvelua myös ruotsin ja englannin kielellä.

Luonnollisesti voit myös tehdä peruspankkitoimintoja, kuten maksaa laskuja, myös ulkomaanmaksujen osalta, verkkopankin kautta.

Pankilla on demo-esittely sivut nettipankin toiminnoille tarjolla osoitteessa:

www1.nordea.fi/appx/solo/1/include/demo/pndemo/index.html

Osuuspankki verkko-pankki
www.op.fi

OP-verkkopalvelussa tarjoaa laajan valikoiman palveluita sekä pankki-että vakuutus asioiden hoidon suhteen.

Peruspankkiasioiden, kuten laskujen maksamisen lisäksi voit myös tehdä netin kautta esimerkiksi lainatarjouksen tai muutoksen lainan maksusuunnitelmaan, hakea korttiluottoa, siirtää korttiluottoa tilille ja seurata tilitapahtumia, valvoa tilitapahtumia ja tiliotteita.

Nettipankin kautta on tarjolla myös työkaluja säästämiseen ja sijoittamiseen Op ryhmän kautta.

OP verkkosivuilla on tarjolla vaihtuva esittelyä varten annettava tunnusluku ja käyttäjätunnus kombinaatio, jolla voit tutustua verkkopankin toimintaan ennen sen käyttöönottoa.

Säästöpankki verkko-pankki
www.saastopankki.fi

Säästöpankki ryhmän kautta on saatavilla modernin internet pankin palvelut, joihin kuuluvat laskujen maksaminen (myös ulkomaille), tilitapahtumien ja tilitietojen seuraaminen, lainojen ja varallisuuden tietojen valvonta, sekä luottokortin tietojen ja tapahtumien seuranta.

Voit tutustua SP ryhmän nettipankin esittelyyn osoitteessa:

www.saastopankki.fi/demo/havepa/sp/suomi/index2.html

Handelsbanken verkko-pankki
https://www2.handelsbanken.fi/VerkkopalvelutWeb/sisaankirjaus/lomake_valinta.jsp

Handelsbanken tarjoaa Säästöpankkiryhmän tarjoaman verkkopankin kanssa varsin samankaltaisen ratkaisun, jossa voit valvoa mm. tilitapahtumiasia, varallisuuden hoitoasi, ja lainojasi netissä peruspankkitoimien teon lisäksi.

Voit tutustua Handelsbankenin internet pankki palveluun osoitteessa:

https://www2.handelsbanken.fi/demo/havepa/handelsbanken/suomi/index2.html

Tapiola verkkopankki
www.tapiola.fi/www/Yksityisasiakkaat/Asioi+verkossa/Kirjaudu_verkkopalveluun.htm

Tapiola tarjoaa kattavan nettipankin palvelut, joissa voit hallita maksujen tekoa, tilien tapahtumia, lainojen valvontaa, ja korttitapahtumia netin kautta.

Keskeisenä osana nettipankin toiminnassa ovat myös toiminnot, joilla voit ylläpitää ja valvoa vakuutuksiasi sekä osake-ja rahasto-sijoituksiasi internetin kautta.

Voit tutustua verkkopankin toimintoihin Tapiola pankin osalta esittelyversiolla osoitteessa:

www.tapiola.fi/sivustot/verkkopalvelu/Asioi+verkossa

Leave a Comment