Sampo Pankki Lahti

Sampo pankki Lahti tarjoaa pääkonttorinsa osoitteessa Aleksanterinkatu 8, jonka lisäksi tarjolla on myös erillinen Private Banking toimipaikka.

Sampo Pankki on tanskalaisen Danske Bankin omistama Suomessa toimiva tytäryhtiö, joka on maassa keskittynyt tarjoamaan varsinkin perinteisiä pankkituotteita, mukaanlukien erilaiset säästämisen ja sijoittamisen tuotteet.

Pankki pyrkii auttamaan asiakkaitaan kaikissa henkilökohtaisen taloudenhoidon kysymyksissä, kuten asuntosäästämisessä tai vaikkapa eläkesäästämisessäkin.

Myös yritysasiakkaita palvellaan Lahdessa olevassa Sammon pankissa, niin yrityksen kuin yrittäjän itsensä raha-asioiden ja rahaliikenteen hoidossa.

Koska pankki on osa Danske Bank konsernin toimintaa, tarjolla on myös eksoottisemmat pankki-alan tuotteet ja järjestelyt, joiden suhteen emopankki voi avustaa Suomen yksittäisiä konttoreitaan ja niiden asiakkaita.

Danske Bank on ollut toiminnassa vuodesta 1871, ja Sammon ohella sen tytäryhtiöihin kuuluvat myös Fokus, National Irish Bank, Northern Bank, sekä Östgöta Enskilda.

Sampo Pankin Konttorit – Lahti

Sampo Aleksanterinkatu
Aleksanterinkatu 8
15110 Lahti
www.sampopankki.fi

Sampo Private Banking Lahti
Rautatienkatu 20
15111 Lahti
www.sampopankki.fi