AUDUSD valuuttapari treidauksessa

Australian dollarin (AUD) ja Yhdysvaltain dollarin (USD) välinen valuuttapari on yksi maailman yleisimmin treidatuista valuuttamarkkinoiden kaupankäyntikohteista.

Kaupankäynnin volyymipohjaisesti tarkasteluna kumpikin kuuluu markkinoiden tärkeimpiin globaaleihin päävaluuttoihin. Bank of Settlementsin (BIS) tilastojen … Jatka lukemista →

NZDUSD valuuttapari treidauksessa

Uuden-Seelannin dollarin (NZD) ja Yhdysvaltain dollarin (USD) muodostama valuuttapari tarjoaa useita erinlaisia mahdollisuuksia treidaamiseen sekä sijoittamiseen.

NZD/USD, jota kutsutaan treidaajien keskuudessa lempinimellä “kiwi”, on yleisesti kategorioitu ns. hyödykevaluuttaparien luokkaan.

10 Uuden-Seelannin dollarin seteli.

Hyödykevaluuttaparien … Jatka lukemista →

USDCAD valuuttapari treidauksessa

Volyymillä mitattuna USDCAD valuuttapari lukeutuu maailman suosituimpiin valuuttamarkkinoiden kaupankäyntikohteisiin.

USD/CAD luetaan ns. päävaluuttapareihin, ja se on samalla eniten treidattu valuuttapari, jossa Kanadan dollari on toinen osapuoli.

10 Kanadan dollarin seteli.

Tyypillisesti USDCAD luokitellaan hyödykevaluuttapariksi, … Jatka lukemista →

GBPUSD valuuttapari treidauksessa

Yksi tärkeimmistä ja yleisimmin treidatuista valuuttapareista markkinoilla on GBP/USD, eli valuuttakurssi Britannian punnan ja Yhdysvaltain dollarin välillä.

GBPUSD valuuttapariin viitataan treidaajien keskuudessa yleensä liikanimellä “cable” (suomeksi “kaapeli”), referenssinä historiallisiin Atlantin … Jatka lukemista →

USDCHF valuuttapari treidauksessa

USDCHF on yksi yleisimmin treidatuista valuuttapareista maailman FX-markkinoilla, edustaen kaupankäyntivolyymiltään kuudenneksi suurinta valuuttaparia Bank of International Settlementsin tutkimusten mukaan.

Tämä suosio liittyy Yhdysvaltain ja Sveitsin väliseen merkittävään kauppa- ja sijoitustoimintaan, … Jatka lukemista →

USDJPY valuuttapari treidauksessa

Yhdysvaltain ja Japanin väliset taloudelliset yhtäläisyydet ovat lukuisia ja merkittäviä luonteeltaan.

Kumpikin maa on taloudellisen supervalta, jotka lasketaan maailman johtaviin toimijoihin useissa eri kategorioissa, kuten BKT ja tuonti- sekä vientiteollisuus.… Jatka lukemista →

EURUSD valuuttapari treidauksessa

Eurovaluuttaa käyttävä alue ja Yhdysvallat edustavat kokonaisuutena kahta maailman suurinta talousaluetta. Suurina talousalueina ne jakavat monia yhtäläisyyksiä, jotka vaikuttavat EURUSD valuuttaparin treidaukseen.

Yhtäläisyyksistä huolimatta, johtuen alueiden hallintoihin ja perustuslakeihin, valuuttapari … Jatka lukemista →

Vaihtoehtoisten valuuttojen historia

Useita esineitä on käytetty kaupankäynnin välineen historian aikana, mukaanlukien vaihtokaupassa hyödynnettyjä hyödykkeitä ja materiaaleja.

Valuutoiksi voidaan kuitenkin määritellä vaihdon väline, jolla on ulkoinen tai epäsuora arvo, joka ei välttämättä määräydy … Jatka lukemista →

Valuuttojen käytön historia

Valuuttojen käytöllä on taustanaan pitkä, tarunhohtoinen evoluutio, jonka juuret juontavat aina itse ihmiskunnan sivilisaation alkupäiviin saakka.

Tämä taustatarina on monella tapaa yhtenäinen rahan historian kanssa, joka yleisellä tasolla on apuväline … Jatka lukemista →

USDMXN valuuttapari treidauksessa

Kaikista kehittyvien markkinoiden valuuttapareista Yhdysvaltain dollaria (USD) vastaan Meksikon peso (MXN) kuuluu tärkeimpiin ja voimakkaimmin treidattuihin.

Bank of International Settlements (BIS) organisaation kolmivuotisen tutkimuksen mukaan USD/MXN valuuttapari edusti noin 2,1 … Jatka lukemista →