Osuuspankki Äänekosken konttori

Osuuspankki Äänekosken konttori yhteystiedot Torikadulla olevalle toimipaikalle, jota operoi Keski-Suomen Osuuspankki.

Finanssiryhmänä Osuuspankilla on kotimaassa kaiken kaikkiaan noin 200:n pankkikonttorin verkosto, kattaen toiminta-alueena koko maan.

Kukin näistä konttoreista on itsenäisen ja paikallisesti toimivan talletuspankin pyörittämä, ja Äänekosken suhteen tämä vähittäispankki on Keski-Suomen Osuuspankki.

Keski-Suomen Osuuspankilla on toimintaa konttoreiden suhteen myös alueilla Hankasalmi, Joutsa, Uurainen, Muurame, Karstula, Kivijärvi, Laukaa, Lievestuore, Jyväskylä, Tikkakoski, Vaajakoski, Palokka, Saarikoski, Viitasaari, Kinnula, Äänekoski, ja Suolahti.

Asiakkaina Keski-Suomen Osuuspankilla on henkilöasiakkaita, pk-yrityksiä, julkisyhteisöjä, sekä maa-ja metsätalousasiakkaita.

Äänekosken konttori Torikadulla on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin kello 10-16:30. Kassapalvelut konttorissa ovat puolestaan tarjolla klo 10:00 – 13:00.

Voit luonnollisesti asioida pankin kanssa myös verkkopankin välityksellä, joka on palveluna tarjolla 24/7, vuoden ympäri. Salasanat tähän lisäpalveluun saat OP:n konttorissa asioimalla.

Keski-Suomen Osuuspankki – Äänekosken konttori
TORIKATU 2, 44100 ÄÄNEKOSKI