OP konttorit Tikkurila

Tiedot OP konttorit Tikkurila toimipisteelle, jota pyörittää Helsingin OP Pankki Oyj, OP-Pohjola ryhmän 100%:sti omistama tytäryhtiö.

Finanssikonsernina OP omaa Suomessa kaikkiaan noin 200:n toimipaikan verkoston, kattaen koko maan toimialueena. Kukin näistä konttoreista on itsenäisen ja paikallisesti toimivan talletuspankin operoima.

Tikkurilan konttori, jonka takaa löytyy myös Helsingissä, Espoossa, ja Kauniaisissa toimiva Helsingin OP Pankki, sijaitsee osoitteessa Kielotie 11 01300 Vantaa.

Asiakkaina pankilla on pääkaupunkiseudulla henkilöasiakkaita, pk-yrityksiä, maa-ja metsätalousasiakkaita, sekä julkisyhteisöjä.

Vantaan Tikkurilan kaupunginosassa sijaitseva konttori toimii osoitteessa Kielotie 11, lähellä mm. Tikkurilan rautatieasemaa ja Tikkuraitti kävelykatukeskustaa.

Voit asioida OP-ryhmän kanssa fyysisesti konttorissa käymisen ohella myös verkkopankin kautta, joka on palveluna avoinna 24/7 vuoden ympäri. Salasanat ja käyttäjätunnukset tähän lisäpalveluun saat käymällä OP:n konttorissa.

Helsingin Op Pankki Oyj – Tikkurilan konttori
KIELOTIE 11, 01300 VANTAA