Nordean konttorit Norjassa

Katsaus tapoihin löytää Nordean konttorit Norjassa, sekä Oslossa että muualla maan alueella, Pohjois-Norjaa myöten.

Norjassa toimiva pankin tytäryhtiö, Nordea Bank Norge, on yksi Norjan suurimmista pankeista.

Asiakkaita palvellaan Norjassa koko maan kattavan konttoriverkoston avulla, johon kuuluu noin 140 toimipaikkaa. Näitä toimipaikkoja täydentävät oheispalvelut, kuten laaja valikoima käteisautomaatteja ja maksuautomaatteja.

Kuten Suomessakin, myös Norjassa asiakkailla on valittavanaan konttorikäynnin ohella myös pankissa asiointi internetin ja puhelinpankki palveluiden kautta.

Norjan Nordean konttorit tarjoavat laajan valikoiman taloudellisia palveluita ja tuotteita, sekä yksityisasiakkaille, yrityksille, kuin myös isoille instituutioille ja julkiselle sektorille.

Ulkomaisen pankkikonttorin käyttö suomalaisen Nordea tilin omaavana onnistuu esimerkiksi lomamatkan yhteydessä tosin vain hätätapauksia varten tarvittaviin rahansiirtoihin.

Jos esimerkiksi hukkaat luottokorttisi tai se on varastettu, Nordean Norjan konttoreista on tällaisissa tapauksissa mahdollista nostaa rahaa suoraan suomalaiselta tililtäsi.

Lisäksi jos sinulla on pääsy nettiin, voit käyttää Suomen Nordean verkkopankkipalveluja (mukaanlukien maksut ja tilisiirrot) mistä päin maailmaa tahansa.

Norjan lisäksi tälläiset hätätilanteita varten tarjolla olevat konttoripalvelut ovat käytössä muissakin maissa missä Nordealla on konttoreita: Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Venäjä, ja Ruotsi.

Löytääksesi Nordea konttorin Norjassa, tätä varten löytyy nettihaku Nordea.no verkkosivuilta, jonne pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja laittamalla hakukenttään haluamasi norjalaisen paikkakunnan nimen:

Nordean Norjan konttorit haku