Nordea konttorit Seinäjoki

Nordea konttorit Seinäjoki yhteystiedot kaupungin alueelta löytyville henkilöasiakkaita palveleville sekä yrityskonttoreille.

Konttoreiden lisäksi Nordealta löytyy Seinäjoelta myös muita palveluita, tärkeimpänä maksuautomaatit. Näitä maksuautomaatteja käyttäen voit sekä maksaa laskuja että tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet maksuja käyttäen Nordean VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit aina valita maksuautomaatilla otetaanko maksun veloitus suoraan pankkitililtäsi vai korttiluotolta.

Maksuautomaatteja löytyy Seinäjoelta osoitteista Keskustori 4 60100 Seinäjoki sekä Suupohjantie 45 60320 Seinäjoki (Citymarket supermarketin yhteydessä).

Esimerkiksi Keskustorilla oleva pankkikonttori on täyden palvelun toimipiste, jossa peruspalveluihin lukeutuvat kassapalvelut (kuten tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluihin osoitteessa sisältyvät raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti, kolikkopiste (käytettävissä konttorin aukioloaikoina), ja yösäilöpalvelu.

Voit asioida Nordean kanssa luonnollisesti myös verkkopankkia käyttäen tai puhelinpankki palveluita hyödyntäen. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on pankkikonsernina Pohjoismaiden merkittävin, yli 11 miljoonalla asiakkaallaan ja noin 1000 konttorin verkostollaan. Noin 600 000 asiakkaista on yritysasiakkaista.

Nordea Pankki – Seinäjoki

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Keskustori 4
60100 Seinäjoki

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat – Nurmo-Hyllykallio
Hyllykalliontie 2
60510 Seinäjoki

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Keskuskatu 13
60100 Seinäjoki

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Keskuskatu 13
60100 Seinäjoki