Nordea konttorit Salo

Nordea konttorit Salo yhteystiedot kaupungin alueelta löytyvälle toimipisteelle, joka toimii sekä yritys-että henkilöasiakas konttorina.

Konttori on täyden palvelun toimipaikka, josta löytyy myös itsepalvelullisia toimintoja, kuten maksuautomaatin.

Maksuautomaatilla (joka on käytössä maanantaista sunnuntaihin klo 06 – 22) voit laskujen maksamisen lisäksi tehdä (ja tulostaa mukaan) lisäksi tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet maksut käyttäen Nordea VISA tai MasterCard luottokorttia, voit aina valita otetaanko maksu suoraan tililtäsi vai luottokorttisi korttiluotolta.

Muita itsepalveluita osoitteessa ovat raha-automaatti (Otto.), kolikkopiste (käytettävissä konttorin aukioloaikoina), ja yösäilöpalvelu.

Varsinaisen konttorin palveluihin lukeutuvat kassapalvelut (tilille panot ja tilinostot sekä maksut ja tilisiirrot), valuutanvaihto, neuvontapalvelut (ajavaraukselle sekä ilman ajanvarausta), ja tallelokerot.

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa myös verkkopankin välityksellä (avoinna 24/7 vuoden ympäri) sekä puhelinpankkia käyttäen. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat käyttöösi asioimalla Nordean konttorissa.

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssikonserni, jolla on 11 miljoonaa asiakasta (joista 600 000 on yritysasiakkaita) sekä 1000 konttoria.

Nordea Pankki – Salo – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Turuntie 4
24100 Salo