Nordea konttorit Rauma

Nordea konttorit Rauma yhteystiedot kaupungin Valtakadulla olevaan konttoriin, joka palvelee sekä yritys- että henkilöasiakkaita.

Pankin muihin palveluihin kaupungin alueella kuuluvat maksuautomaatit, joissa voit laskujen maksamisen lisäksi myös tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet maksuja automaatilla käyttäen VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit aina valita, otetaanko suoritus suoraan tililtäsi, vai korttiluotoltasi.

Maksuautomaattien sijainnit Raumalla ovat osoitteissa: Karjalankatu 5 26100 Rauma ja Valtakatu 1 26100 Rauma.

Valtakadulla oleva Nordean konttori on täyden palvelun toimipiste, jossa peruspalveluihin kuuluvat kassapalvelut (tilinostot ja tilille panot sekä tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihto, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluihin konttorissa kuuluvat (maksuautomaatin ohella) raha-automaatti (Otto.), kolikkopiste (avoinna konttorin aukioloaikoina), sekä yösäilöpalvelu.

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa myös käyttäen etäpankkipalveluja, kuten verkkopankkia (avoinna 24/7 vuoden ympäri) ja puhelinpankkia. Näihin palveluihin tarvitaan kuitenkin salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Finanssikonsernina Nordea on sekä Suomen että Pohjoismaiden suurin. Sillä on yhteensä noin 11 miljoonaa asiakasta ja 1000 konttorin verkosto, joka kattaa Pohjoismaiden lisäksi myös Euroopan kehittyviä markkinoita, kuten Puolan, Venäjän, ja Baltian maat.

Nordea Pankki – Rauma – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Valtakatu 1
26100 Rauma