Nordea konttorit Pori

Nordea konttorit Pori yhteystiedot kaupungin alueelta löytyvälle toimipaikalle, joka toimii sekä yritys- että yksityishenkilöitä palvelevana konttorina.

Konttoripalveluiden ohella Nordea tarjoaa Porin alueella joukon maksuautomaatteja, joissa voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjäsi Nordean tiliisi.

Jos maksat laskut Nordea maksuautomaatilla käyttäen VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit aina valita, otetaanko maksu suoraan tililtäsi vai korttiluotoltasi.

Maksuautomaattien sijainnit Porissa ovat osoitteissa: Eteläväylä 2 28610 Pori, Mikkolantie 6 28130 Pori, Satakunnankatu 23 28130 Pori, Siltapuistokatu 9 28100 Pori, Tikkulantie 2 28100 Pori, sekä Yrjönkatu 19 28100 Pori.

Porin Nordean konttori Yrjönkadulla on täyden palvelun toimipiste, jossa peruspalveluihin (sekä yrityksille että henkilöasiakkaille) kuuluvat kassapalvelut (tililtä nostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihto, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluista voit konttorissa käyttää (maksuautomaatin ohella) raha-automaattia (Otto.), kolikkopistettä (joka on avoinna konttorin aukioloaikoina), sekä yösäiliöpalvelua.

Näiden konttorissa tarjolla olevien palveluiden ohella voit asioida Nordean kanssa myös etäpankkipalveluiden kautta, mukaanlukien verkkopankki, mobiilipankki, sekä puhelinpankki. Nämä palvelut toimivat salasanan ja tunnusten kautta, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on finanssikonsernina Pohjoismaiden suurin alallaan, 11 miljoonalla asiakkaallaan (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja noin 1000 konttorillaan. Firma toimii Pohjoismaiden ohella myös Euroopan kehittyvillä markkinoilla, kuten Venäjällä, Puolassa, ja Baltian maissa.

Nordea Pankki – Pori – Henkilö-ja yritysasiakkaat
Yrjönkatu 19
28100 Pori