Nordea konttorit Nummela

Nordea konttorit Nummela yhteystiedot taajaman toimipaikalle, joka toimii sekä henkilö-että yrityskonttorina.

Taajamasta löytyy konttorin lisäksi Nordean palveluita myös maksuautomaattien suhteen, joita on kaikkiaan kolmessa eri osoitteessa: Naaranpajuntie 3 03100 Nummela, Tuusankaari 1 03100 Nummela, sekä Vihdintie 4 03100 Nummela.

Maksuautomaateilla voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä. Jos teet laskujen maksun VISA tai MasterCard korttiasi käyttäen, voit aina valita, otatko maksun kortin luotolta vai suoraan Nordean tililtäsi.

Vihdintiellä oleva konttori on täyden palvelun pankkitoimipaikka, jota voivat käyttää sekä Nordean yritys- että henkilöasiakkaat.

Peruspalveluihin toimipisteessä lukeutuvat esimerkiksi kassapalvelut (tililtä nostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluina konttorissa ovat tarjolla muun muassa raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti, kolikkopiste (avoinna konttorin aukioloaikoina), sekä yösäilöpalvelu.

Voit fyysisesti konttorissa käymisen lisäksi käyttää Nordean pankkipalveluita myös verkkopankin, mobiilipankin, ja puhelinpankin kautta. Tarvitset näihin lisäpalveluihin salasanat ja tunnukset, jotka saa käymällä pankin konttorissa.

Nordea on pankkikonsernina Pohjoismaiden suurin, yli 11 miljoonalla asiakkaalla (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja noin 1000 konttorin verkostolla.

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat – Nummela
Vihdintie 4-6
03100 Nummela