Nordea konttorit Mannerheimintie

Nordea konttorit Mannerheimintie kadun varrella löytyy aivan keskustan tuntumasta, osoitteesta Mannerheimintie 7 00100 Helsinki.

Tämän konttorin lisäksi voit löytää Nordean maksuautomaatteja pitkin Mannerheimintietä, osoitteista Mannerheimintie 20 00250 Helsinki, Mannerheimintie 9 00100 Helsinki, Mannerheimintie 7 00100 Helsinki, sekä Mannerheimintie 76 00250 Helsinki.

Näissä maksuautomaattikohteissa voit laskujen maksamisen lisäksi myös tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä. Jos teet maksut VISA tai MasterCard luottokortillasi, voit aina valita, otetaanko suorittamasi maksu suoraan tililtäsi vai kortin luotolta.

Mannerheimintie 7:ssä oleva Nordean konttori on täyden palvelun toimipiste, joka palvelee sekä yritys- että henkilöasiakkaita. Palveluvalikoimasta löytyvät esimerkiksi kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, ja tilisiirrot & maksut), valuutanvaihto, sekä neuvontapalvelu (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta).

Itsepalveluihin konttorin tiloissa lukeutuvat raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti, ja kolikkopiste (joka on tosin tarjolla vain konttorin aukioloaikojen puitteissa).

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa fyysisesti konttorissa käymisen ohella myös verkkopankin, mobiilipankin, tai puhelinpankin avulla. Näiden käyttämiseen tarvitset kuitenkin erilliset salasanat ja tunnukset (jotka saa konttorissa käymällä).

Nordea on pankkikonsernina Pohjoismaiden suurin alallaan, yli 11 miljoonan asiakkaansa ja 1000 konttorin verkoston voimin. Asiakaskunnasta noin 600 000 on yritysasiakkaita.

Nordea Pankki – Mannerheimintie

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Mannerheimintie 7
00100 Helsinki