Nordea konttorit Lauttasaari

Nordea konttorit Lauttasaari kaupunginosasta Helsinkiä löytyvät osoitteista Gyldenintie 6 ja Melkonkatu 28 C.

Näistä konttoreista, jotka kummatkin ovat henkilöasiakkaita varten varustettuja toimipaikkoja, Gyldeninkadun konttori on täyden palvelun toimipiste, josta saat myös kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut).

Muihin konttorin palveluihin sisältyvät neuvontapalvelut (ajanvarauksella sekä ilman ajanvarausta), ja tallelokerot. Itsepalveluina toimipaikan ohesta löytyvät raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti, kolikkopiste (käytössä asiakkaille konttorin aukioloaikojen mukaisesti), sekä yösäilöpalvelu.

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa myös muilla tavoilla fyysisesti Lauttasaaressa konttorissa käymisen ohella.

Vaihtoehtoisiin asiointitapoihin kuuluvat esimerkiksi verkkopankki, mobiilipankki, ja puhelinpankki palvelut. Tarvitset näihin palveluihin tunnukset ja salasanat, jotka saa käymällä Nordean konttorissa.

Jos tarvitset Nordean yrityskonttorin palveluja, lähin tällainen konttori sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 7, 00100 Helsinki, ja Nordea Itä-Helsingin yrityskonttori on puolestaan osoitteessa Paasivuorenkatu 3 00530 Helsinki (vain neuvontapalvelu).

Nordea on pankkikonsernina Pohjoismaiden suurin, yli 11 miljoonalla asiakkaallaan, 1000 konttorillaan, ja noin 600 000 yritysasiakkaallaan. Firma toimii myös useilla Euroopan kehittyvistä markkinoista, mukaanlukien Baltian maat.

Nordea Lauttasaari

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Lauttasaari
Gyldenintie 6
00200 Helsinki

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Lauttasaari
Melkonkatu 28 C
00210 Helsinki