Nordea konttorit Lahti

Nordea konttorit Lahti yhteystiedot sekä kaupungin yrityskonttoreille että yksityisasiakkaita palveleville toimipisteille, kuten Kauppakeskus Trion konttori.

Konttoriverkoston lisäksi Nordealla on Lahdessa kaikkiaan 11 maksuautomaattia eri puolilla kaupunkia, mukaanlukien osoitteissa Kauppakatu 10, Tapanilankatu 6, Vuorisenkatu 4, sekä Aleksanterinkatu 10 olevat maksuautomaatit.

Kun asioita maksuautomaatilla, voit maksaa niitä käyttäen laskuja kuin myös tehdä tilikyselyjä ja tulostaa niitä mukaasi. Jos teet maksun VISA tai MasterCard luottokorttia käyttäen, voit aina valita, otetaanko maksu suoraan tililtäsi vai korttiluotoltasi.

Keskeisin Nordean yksityishenkilö-konttoreista löytyy osoitteesta Kauppakatu 10, Kauppakeskus Trion yhteydestä.

Tämän konttorin palvelut kattavat muun muassa kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, ja maksut), valuutanvaihdon, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä itsepalvelut (ml. kolikkopiste ja laskunmaksuautomaatti).

Jos tarvitset pankin tallelokeropalveluita, ne löytyvät toisen keskeisen konttorin yhteydestä, Aleksanterinkatu 10:ssä. Tallelokerot ovat avoinna asiakkaille ma-pe klo 10-12 ja 13-16.

Voit asioida konttoreissa fyysisesti käymisen ohella myös netin kautta, verkkopankkia hyödyntäen. Muita tapoja hoitaa pankkiasioita Nordeassa ovat mobiilipankki sekä puhelinpankki palvelu. Tarvitset näihin kaikkiin etäpankkipalveluihin tunnusluvut ja salasanat, jotka saa pyytämällä ne konttorissa asioidessa.

Konsernina Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssi-alan yritys, jolla on toimintaa myös Euroopan kehittyvillä markkinoilla, kuten Baltian maissa. Asiakkaita firmalla on yli 11 miljoonaa (mukana 600 000 yritysasiakasta) ja konttoreita noin 1000.

Nordea konttorit Lahti lista

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Kauppakatu 28
70110 Kuopio

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Kauppakatu 28
70110 Kuopio

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Aleksanterinkatu 18, 1.krs
15140 Lahti

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Aleksanterinkatu 18, 3. Krs
15140 Lahti

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Kauppakeskus Trio
Kauppakatu 10
15140 Lahti

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Aleksanterinkatu 18, 3. Krs
15140 Lahti

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Aleksanterinkatu 10
15110 Lahti

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Aleksanterinkatu 10, 2. Krs
15110 Lahti