Nordea konttorit Kuopio

Nordea konttorit Kuopio yhteystiedot kaupungin yritys-ja henkilöasiakkaita palvelevien toimipaikkojen suhteen.

Voit asioida Kuopiossa Nordean kanssa myös maksuautomaatteja käyttäen, joita on sijoitettu eri puolille kaupunkia, mukaanlukien Kauppakadun toimipaikan yhteyteen (Kauppakatu 28, 70110 Kuopio).

Muut maksuautomaatit sijaitsevat osoitteissa Kolmisopentie 1 70780 Kuopio (Prisman yhteydessä), Vitostie 1779 70700 Kuopio (ABC liikennemyymälässä), Sammakkolammentie 6 70200 Kuopio (S-Marketin yhteydessä), Savilahdentie 10 70700 Kuopio (Prisman yhteydessä), sekä Tehdaskatu 19 70620 Kuopio (S-Marketin yhteydessä).

Voit kussakin näistä maksuautomaateista sekä maksaa laskujasi että tehdä (ja tulostaa) tilikyselyjä. Jos teet maksut MasterCard tai VISA kortillasi, voit aina valita, jos maksu veloitetaan suoraan tililtäsi tai vaihtoehtoisesti korttiluotoltasi.

Kaupungin täyden pankkipalvelun konttori sijaitsee Kauppakadulla, ja tarjoaa palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Peruspalveluihin konttorissa lukeutuvat kassapalvelut, valuutanvaihto, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot. Voit myös asioida itsepalveluja käyttäen, joihin kuuluvat konttorissa olevan maksuautomaatin lisäksi Otto raha-automaatti, kolikkopiste (käytettävissä konttorin aukioloaikoina), ja yösäilöpalvelu.

Yrityskassa ja valuutanvaihto toimivat arkipäivinä konttorin aukioloaikojen mukaisesti.

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa fyysisesti konttorissa käymisen ohella myös netin kautta (verkkopankki), mobiilipankin avulla, tai puhelinpankki palveluita hyödyntäen. Tarvitset näihin vaihtoehtoisiin tapoihin asioida pankissa kuitenkin tunnusluvut ja salasanat.

Finanssikonsernina Nordea on pohjoisen Euroopan suurin, yli 1000 konttorin, 11 miljoonan asiakkaan, ja 600 000 yritysasiakkaan voimin. Firmalla on toimintaa Pohjois-Euroopan lisäksi myös mantereen kehittyvillä markkinoilla, kuten Baltian maissa.

Nordean Kuopion konttori
Kauppakatu 28
70110 Kuopio