Nordea konttorit Kouvola

Nordea konttorit Kouvola yhteystiedot, sekä Torikadulla olevan yritys-ja henkilöasiakastoimipisteen kuin maksuautomaattienkin suhteen.

Maksuautomaattipalveluiden osalta voit käyttää niitä laskujen maksamiseen sekä tilikyselyihin (ja tulostamiseen) kahdessa osoitteessa: Tommolankatu 9 45130 Kouvola ja Torikatu 7, 45100 Kouvola.

Näistä Tommolankadun maksuautomaatti on tarjolla käyttöön Prisma tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti. Jos maksat laskusi automaatilla omistamillasi VISA- tai MasterCard-kortilla, voit aina valita, otetaanko maksusi suoraan tililtäsi vai korttiluotolta.

Torikadun konttori on puolestaan sekä yritys-että henkilöasiakkaita palveleva toimipiste, jossa peruspalveluihin kuuluvat kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, sekä maksut), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta), ja tallelokerot.

Näistä valuutanvaihto on tosin mahdollista tehdä vain ennakkotilauksena Nordea verkkopankin tai asiakaspalvelun kautta, Nordean etuohjelma-asiakkaiden toimesta.

Lisäpalveluihin toimipaikassa lukeutuvat tarjolla olevan Otto käteisautomaatin ja laskunmaksuautomaatin lisäksi kolikkopiste (avoinna konttorin aukioloaikojen mukaisesti), sekä yösäilöpalvelu.

Finanssikonsernina Nordea on Pohjoismaiden suurin, sillä sillä on Kouvolan toimipisteen ohella noin 1000 konttorin verkosto toimialueellaan, mukana myös Euroopan kehittyviä markkinoita kuten Baltian maat. Asiakkaita konsernilla on yhteensä noin 11 miljoonaa, joista noin 600 000 on yritysasiakkaita.

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Torikatu 3 – 5
45100 Kouvola