Nordea konttorit Jyväskylä

Nordea konttorit Jyväskylä yhteystiedot kaupungin kahdelle konttorille, joista toinen on yrityskonttori ja toinen henkilöasiakkaita varten.

Molemmat konttorit toimivat saman rakennuksen tiloissa, osoitteessa Kauppakatu 18.

Yritysasiakkaita palveleva puoli on huomattavasti suppeampi palveluiltaan, sillä se tarjoaa vain neuvontaa, ei kassapalveluja.Yrityskassan löydät palvelukonttorin yhteydestä, 1. kerroksesta.

Yrityskonttoripuolen neuvontaan voit hakeutua sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Palvelukonttori Kauppakadun ensimmäisessä kerroksessa (jossa liikuntarajoitteiset voivat käydä Kilpisenkadun puolelta) sisältää palveluina kassapalvelut (tilillepanot, tililtänostot, ja laskunmaksut), valuutanvaihdon, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta, myös aukioloaikojen ulkopuolella), sekä tallelokerot.

Kauppakadun konttorin yhteydessä asiakkaille tarjolla olevat itsepalvelut sisältävät puolestaan raha-automaatin (Otto.), laskunmaksuautomaatin, kolikkopisteen, sekä yösäilöpalvelun.

Nordea on panostanut Jyväskylän toiminnoissaan varsinkin maksuautomaatteihin, joita löytyy eri puolilta kaikkiaan 20 kappaletta.

Finanssikonsernina Nordea on Pohjoismaiden suurin, yli 1000 konttorin ja noin 11 miljoonan asiakkaansa voimin. Asiakkaista noin 600 000 on yritysasiakkaita, tehden firmasta johtavia konserneja myös yrityspankkitoiminnan suhteen.

Nordea konttorit Jyväskylä lista

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Kauppakatu 18
40100 Jyväskylä

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Kauppakatu 18
40100 Jyväskylä