Nordea konttorit Joensuu

Nordea konttorit Joensuu yhteistiedot kaupungin kahdelle konttorille, joista toinen on yrityskonttori ja toinen varattu sekä yksityisasiakkaille että yrityksille.

IsoMyy kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevan Nordean konttorin lisäksi pankkikonserni on panostanut maksuautomaattitarjontaan kaupungin alueella, joita löytyy yhteensä viisi kappaletta.

Maksuautomaatit löytyvät IsoMyyn lisäksi osoitteista Huvilakatu 10 80200 Joensuu (M-Marketin yhteydessä), Linjatie 2 80140 Joensuu (Citymarketin yhteydessä), Puronsuunkatu 1 80100 Joensuu, sekä Raatekankaantie 4 80100 Joensuu.

Voit maksaa maksuautomaateilla sekä laskujasi, kuin myös tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Jos teet maksut omistamillasi VISA tai MasterCard korteilla, voit aina valita, teetkö maksun suoraan tililtäsi vai korttiluotolta.

IsoMyyn tiloissa sijaitsevan konttorin peruspalveluihin kuuluvat kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, ja maksut), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta), kuin myös tallelokerot.

Itsepalveluina IsoMyyn konttorissa voit käyttää raha-automaattia (Otto.), laskunmaksuautomaattia, kolikkopistettä, sekä yösäilöpalvelua.

Finanssikonsernina Nordea on Pohjois-Euroopan merkittävin alallaan, tarjoten palveluitaan noin 1000 konttorin kautta 11 miljoonalle asiakkaalleen.

Voit asioida firman fyysisen konttorin lisäksi pankissa myös internetin kautta verkkopankkia käyttämällä, mobiilipankkina, sekä puhelinpankin avulla.

Nordea konttorit Joensuu lista

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat
Kauppakeskus IsoMyy
Siltakatu 10
80100 Joensuu

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Kauppakeskus IsoMyy
Siltakatu 10
80100 Joensuu