Nordea konttori Rovaniemi

Nordea konttori Rovaniemi sijaitsee keskeisellä osalla kaupunkia, osoitteessa Rovakatu 17 96100 Rovaniemi, tarjoten yritys-ja henkilöasiakaspalveluita.

Konttorin lisäksi Nordealla on Rovaniemellä muitakin palveluita, keskeisimpinä maksuautomaatit, joilla voit käydä maksamassa laskuja sekä tekemässä (ja tulostamassa mukaasi) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet laskujen maksun käyttämällä VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit aina valita maksuautomaatilla, otetaanko suoritus suoraan tililtäsi vai luottokorttisi korttiluotolta.

Rovaniemellä Nordean maksuautomaatit sijaitsevat osoitteissa: Teollisuustie 2 96320 Rovaniemi (Prisma tavaratalon yhteydessä) ja Rovakatu 17 96100 Rovaniemi.

Rovakadulla sijaitseva Nordean palvelukonttori on täyden palvelun toimipiste (yrityksille ja henkilöasiakkaille), jossa peruspalveluihin kuuluvat mm. kassapalvelut (kuten tilinostot ja tilille panot sekä maksut ja tilisiirrot), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (ajanvarauksella), ja tallelokerot.

Itsepalveluihin osoitteessa lukeutuvat (Nordea maksuautomaatin ohella) raha-automaatti (Otto.), kolikkopiste (käytössä konttorin aukioloaikoina), ja yösäilöpalvelu.

Voit luonnollisesti asioida Rovaniemen Nordean kanssa myös internetin välityksellä, verkkopankkia hyödyntäen (avoinna 24/7), tai puhelinpankki palveluna. Tarvitset näihin lisäpalveluihin omat salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Pankkikonsernina Nordea kuuluu Euroopan suurimpiin, sillä firmalla on yhteensä noin 11 miljoonaa asiakasta (600 000 yritysasiakasta) ja noin 1000:n konttorin verkosto. Konttoreita löytyy Pohjoismaiden ohella myös mm. Puolasta, Venäjältä, Virosta, Liettuasta, ja Latviasta.

Nordea Pankki – Rovaniemi
Rovakatu 17
96100 Rovaniemi