Nordea konttori Leppävaara

Nordea konttori Leppävaara yhteystiedot alueen kolmelle toimipaikalle, joista yksi toimii Nordean Länsi-Uudenmaan yrityskonttorina.

Pankin palveluihin alueella kuuluu myös maksuautomaatteja, joissa voit maksaa laskuja sekä tehdä (ja tulostaa tilikyselyjä). Jos teet maksut omistamallasi VISA tai MasterCard luottokortilla, voit aina valita, otetaanko maksu suoraan Nordean tililtäsi vai korttiluotolta.

Maksuautomaatit sijaitsevat Leppävaarassa osoitteissa Leppävaarankatu 5 02600 Espoo ja Leppävaarankatu 3 02600 Espoo.

Henkilöasiakkaita palvelevista konttoreista Panorama Tower rakennuksessa oleva toimipaikka toimii ainoastaan neuvontapisteenä.

Samaan tapaan ilman kassapalvelua toimii myös alueen yrityskonttori (osoitteessa Hevosenkenkä 3), tarjoten vain yritysten neuvontapalveluja.

Sellon Nordean pankkikonttori on täyden palvelun toimipiste, jossa voit asioida muun muassa suhteessa kassapalveluihin (tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihtoon, sekä neuvontapalveluihin (ajanvarauksella ja ilman ajanvarauksella).

Itsepalveluihin Sellon konttorissa kuuluvat laskunmaksuautomaatti ja kolikkopiste (käytettävissä vain konttorin aukioloaikoina).

Fyysisesti konttoreissa käymisen lisäksi voit asioida Nordeassa myös verkkopankin, mobiilipankin, ja puhelinpankin kautta. Tarvitset näihin kuitenkin salasanat ja tunnukset, jotka saa käyttöön Nordean konttorissa käymällä.

Nordea on pankkikonsernina Pohjoismaiden suurin, yli 11 miljoonalla asiakkaallaan (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja 1000 konttorillaan. Pankki toimii myös Euroopan kehittyvillä markkinoilla, kuten Baltian maissa.

Nordea konttori Leppävaara lista

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Panorama Tower
Hevosenkenkä 3, 5. Krs
02600 Espoo

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Sello
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat – Länsi-Uusimaan yrityskonttori
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo