Nordea konttori Itäkeskus

Nordea konttori Itäkeskus toimipaikassa (Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki) on kassapalveluilla varustettu henkilö-ja yritysasiakkaita neuvova piste.

Konttorin lisäksi Nordealla on joukko maksuautomaatteja alueella, osoitteissa Kauppakartanonkatu 3 00960 Helsinki, Itäkatu 1 00930 Helsinki, Itäkatu 1-5 00930 Helsinki, ja Korsholmantie 2 00900 Helsinki.

Kun asioit näillä Nordea maksuautomaateilla, voit automaattia käyttäen maksaa sekä laskuja että tehdä (ja tulostaa) tilikyselyjä. Jos käytät VISA- tai MasterCard-korttiasi tälläisen maksun suorittamiseen, voit automaatilla valita, otetaanko suoritus suoraan pankkitililtäsi vai korttiluotoltasi.

Itäkadun Nordean konttori tarjoaa palveluvalikoiman, johon sisältyvät peruskassapalvelut (kuten tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut) sekä neuvontapalvelut, niin ajanvarauksella kuin ilman ajanvaraustakin.

Halutessasi voit tehdä ajanvarauksen pankin asiakasneuvojalle myös toimipaikan aukioloaikojen (ma-pe klo 9:30-16:30) ulkopuolelle.

Konttorin tiskillä asioinnin lisäksi voit käyttää toimipaikan itsepalveluita, mukaanlaskien laskunmaksuautomaatin ja yösäilöpalvelun.

Mikäli et löydä kaikkia haluamiasi palveluita Itäkeskuksen konttorista, lähialueilta Helsinkiä löytyy konttoreita myös Herttoniemestä, Vuosaaresta, sekä Kontulasta.

Finanssikonsernina Nordea on Pohjoismaiden isoin, yli 11 miljoonan asiakkaansa voimin, luku johon kuuluu mukaan myös noin 600 000 yritysasiakasta. Konttoreita konsernilla on yhteensä noin 1000, mukana toimipaikkoja Euroopan kehittyvillä markkinoilla, kuten Baltian maissa.

Nordea Pankki – Itäkeskus
Itäkatu 1-7
00930 Helsinki