ASP tili Osuuspankki – edut ja hyödyt

ASP tili Osuuspankki pankissa tuo monenlaisia etuja ja hyötyjä, joista osa on tarjolla vain OP:ssa tilin avaamalla ja ASP-lainan ottamalla.

Asuntosäästöpalkkiotilin Osuuspankissa avaaminen ja säästäminen kohti 10 % omarahoitusosuutta ensiasunnon … Jatka lukemista →

Ålandsbanken asuntolaina ASP

Ålandsbanken asuntolaina ASP ja ASP-tili on yksi vaihtoehtoisista tavoista osallistua valtion yhdessä pankkien kanssa kehittämään asuntosäästöpalkkiojärjestelmään.

Pankin ASP-säästötili on tarkoitettu 15–39-vuotiaille, jotka suunnittelevat ensiasunnon hankintaa.

Asuntosäästötallettajaksi Ålandsbankenissa voit ryhtyä, mikäli … Jatka lukemista →

Yhteinen ASP tili ja yhteinen asuntolaina

Yhteinen ASP tili ja yhteinen asuntolaina voi olla järkevä valinta varsinkin silloin, kun haluat välttää kahdesta tilistä ja lainasta aiheutuvat kulut.

Ensiasunnon ostamisen tullessa pariskunnille ajankohtaiseksi keskeisiä eteen tulevia kysymyksiä … Jatka lukemista →

ASP talletuskorko verotuksessa

Verotuksessa määritellään ASP-tilin talletuksille verovapaus, niin vuotuisen 1 % talletuskoron suhteen kuin asunnon hankinnan myötä tulevalle 2-4% lisäkorolle.

ASP-lakiin (asuntosäästöpalkkiolaki) perustuva asuntosäästö- ja tukijärjestelmä on kohdistettu 18-39-vuotiaille ensimmäisen omistusasunnon hankkijoille.… Jatka lukemista →

ASP laina vs lisälaina

ASP-laina vs lisälaina vertailu sen suhteen, mitä kukin lainatyyppi tarjoaa, minkä takia se otetaan, ja mitä ehtoja sen myöntämiseen sovelletaan.

Kun avaat ASP-tilin, ASP-säästämisen tavoitteena on tallettaa rahaa riittävästi ensiasunnon … Jatka lukemista →

Valtiontakaus ASP lainoissa osana vakuusvaatimusta

Valtiontakaus ASP lainoissa on keskeinen osa niitä keinoja, joilla ASP-järjestelmässä tuetaan ensiasunnon ostajia.

Muita asuntosäästöpalkkio-järjestelmän säästämisen ja ensiasunnon ostamisen kannustinkeinoja ovat mm. lainan korkotuki, erinomainen talletuskorko, sekä lisäkorko talletuksille kun … Jatka lukemista →

Nordea ASP laina ehdot, edut, ja esimerkki

Katsaus niihin yleislinjauksiin joita Nordea ASP laina hakuprosessi sisältää ja niihin etuihin, joita ASP-tilin pitäminen Nordeassa ylipäätään tarjoaa.

Nordean ASP-tilille säästämisen tavoitteena on päästä edullisesti kiinni ensiasuntoon tallettamalla kokoon 10 … Jatka lukemista →