Handelsbanken rahastot

Handelsbanken rahastot tarjoavat konsernitasolla noin 100 sijoitusrahaston valikoiman, mukana indeksi-, osake-, korko-, yhdistelmärahastot, sekä rahastojen rahastot.

Handelsbankenin rahastojen hallinnointi kokonaisuudessaan koostuu noin 50 henkilöstä, joiden tehtäviin kuuluvat analyysien teko, varsinainen varainhoito, sekä arvopaperikaupat.

Kullakin rahastolla on oma salkusta vastaava varainhoitajansa, joka vastaa rahaston strategian toteutuksesta sen julkistettujen sääntöjen mukaisesti.

Erikoistuneet salkkuanalyytikot puolestaan huolehtivat Handelsbankenilla mm. siitä, että rahastojen riskit vastaavat voimassa olevaa strategiaa.

On useampi tapa sijoittaa Handelsbankenin kautta saatavilla oleviin rahastoihin, mukaanlukien yksittäiset rahasto-ostot, rahastosäästäminen, tai siten että rahastot ovat osa Handelsbankenin varainhallintaa asiakkaan varainhallinnan toimeksiantona.

Rahastosäästäminen tapahtuu tyypillisesti esimerkiksi kuukausittain tasasummina tiettyyn rahastoon tai rahastoihin, vaikkapa palkkatuloista.

Jos käytössäsi on Handelsbankenin verkkopalvelu, voit tehdä rahastomerkintöjä sen kautta, mutta aloittaaksesi kuukausi- säästämisen rahastoihin, sinun tulee ottaa yhteyttä Handelsbankenin konttoriin.

Jos et toisaalta ole vielä asiakkaana Handelsbankissa, voit aloittaa asiakkuuden lähimmän pankkikonttorin avulla, jossa voit tutustua myös tarjolla oleviin rahastoihin kussakin konttorissa olevien sijoitusneuvojien avulla.

Huomaa kuitenkin että aika sijoitusneuvojalle pitää tyypillisesti varata etukäteen.

Voit lukea netissä lisää Handelsbankenin kautta tarjolla olevista rahastoista nettiosoitteessa

shb.solutions.six.se/shb.funds.fifi/site/overview/overview.page