Danske Bank konttorit Vantaa

Danske Bank konttorit Vantaa tiedot kolmelle kaupungista löytävälle konttorille, Tikkurilassa, Lentoasemalla, ja Martinlaaksossa.

Finanssikonsernina Danske Bankilla on toimintaa kaikkiaan 15 maassa, Suomi mukaanlukien. Danskella on noin 1,1 miljoonaa asiakasta, koostuen henkilö-, yritys-, ja yhteisöasiakkaista.

Firman vähittäispankki liiketoiminta on jaettu näiden asiakasryhmien lisäksi suurten yritysten ja instituutioiden palveluihin, kuin myös markets-toimintoihin.

Voit asioida pankin kanssa myös yritysten ja yhteisöjen varainhoitoon keskittyneen Danske Capital tytäryhtiön sekä rahastoyhtiö Danske Investin kanssa.

Kiinteistömaailma, joka on kotimaisten franchising-yrittäjien kiinteistönvälitysketju, on keskusyksikkönsä puolesta Danske Bank -konsernin omistama.

Vantaalla olevat Danske Bank pankkikonttorit sijaitsevat Asematiellä, Lentoasemalla (T2 palvelukerros), sekä Kivivuorentiellä.

Näistä Air Pro Helsinki-Vantaa lentoaseman yhteydessä oleva sijainti toimii valuuttapisteenä. Sinun tulee tehdä valuuttatilaus 2 pankkipäivää ennen noutopäivää, ja noudot tapahtuvat lentoaseman Airpron Travel Service 24h palvelupisteestä (toinen palvelukerros, T2).

Danske Bankin Vantaan konttorit

Danske Bank – Vantaa-Tikkurila
Asematie 12 A, 01300 Vantaa

Danske Bank – Air Pro – Vantaa – Lentoasema
T2 Palvelukerros, 01530 Vantaa

Danske Bank – Vantaa-Martinlaakso
Kivivuorentie 4, 01620 Vantaa