Danske Bank konttorit Turku

Danske Bank konttorit Turku tiedot, Yliopistonkadulla olevalle toimipaikalle, josta löytyy myös Private Banking erikoiskonttori.

Finanssikonserni Danske Bankilla on toimintaa (Suomi mukaanlukien) 15:sta maassa. Yhteensä pankilla on noin 1,1 miljoonaa asiakasta, joihin lukeutuu henkilö-, yhteisö-, ja yritysasiakkaita.

Päivittäispankkitoiminnan lisäksi Danskelta löytyy palveluja myös suurten yritysten ja instituutioiden tarpeisiin, kuin myös finanssimarkkinoiden suhteen markets-toimintoihin.

Lisäksi Dansken toimintoihin Suomessa lukeutuvat yritysten ja yhteisöjen varainhoidon palvelut Danske Capitalin ja rahastoyhtiö Danske Investin kautta.

Tätä toimintaa tukee omalta osaltaan kiinteistövälitysketju Kiinteistömaailma, jonka keskusyksikön omistaa Danske Bank -konserni.

Turussa oleva Danske Banken konttori on osoitteessa Yliopistonkatu 18. Osoitteessa toimivat sekä talletuspankki konttori että private banking palvelut.

Voit asioida Dansken kanssa myös verkkopankin avulla, johon salasanat ja käyttäjätunnukset saat käymällä pankin konttorissa.

Danske Bankin Turun konttorit

Danske Bank – Private Banking – Turku
Yliopistonkatu 18 B, 20100 Turku

Danske Bank – Turku-Keskusta
Yliopistonkatu 18, 20100 Turku