Danske Bank konttorit Oulu

Danske Bank konttorit Oulu yhteystiedot kaupungista löytyville kahdelle toimipaikalle, molemmat Rotuaarin yhteydessä.

Finanssikonserni Danske Bankilla on toimintaa kaikkiaan 15:sta eri maassa, ja pankilla on yhteensä noin 1,1 miljoonaa henkilö-, yritys-, ja yhteisöasiakasta.

Suomessa firman toiminta on jaettu näitä asiakasryhmiä palvelevien konttoreiden lisäksi myös suurten yritysten ja instituutioiden palveluihin sekä finanssimarkkinoilla toimiviin markets-toimintoihin.

Jos tarvitset palveluja vähittäispankki toimintojen ulkopuolella, voit myös asioida Dansken yritysten ja yhteisöjen varainhoitoon keskittyneen Danske Capitalin ja rahastoyhtiö Danske Investin kanssa.

Oulussa sijaitsevat Dansken konttorit sijaitsevat Rotuaarin varrella, osoitteessa Kirkkokatu 13 90100 Oulu.

Toinen konttoreista on yksityiseen varainhallintoon keskittyneen Danske Bank Private Bankingin toimipaikka, rakennuksen kolmannessa.

Katutasossa oleva vähittäispankki on puolestaan erikoistunut perinteisiin pankkituotteisiin (kuten lainoitukseen ja säästämiseen & sijoittamiseen).

Kassa- ja käteispalvelujen suhteen palvelut ovat tarjolla ma-pe klo 10:00-16:30. Konttorista löytyy myös talletusautomaatti kolikoille ja E-piste (jota voit käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen ja tilitietojen tarkastelemiseen).

Danske Bankin Oulun konttorit

Danske Bank – Oulu-Rotuaari
Kirkkokatu 13, 90100 Oulu

Danske Bank – Private Banking – Oulu
Kirkkokatu 13, 3. krs, 90100 Oulu