Danske Bank konttorit Helsinki

Danske Bank konttorit Helsinki yhteystiedot pääkaupungista löytyville viidelle konttorille, joista löytyy myös Private Banking toimipiste.

Pankkikonsernina Danske Bankilla on konttoreita kaikkiaan 15:ssa maassa, ja firmalla on yhteensä noin 1,1 miljoonaa asiakasta, mukaanlukien henkilö-, yhteisö-, ja yritysasiakkaita.

Voit asioida talletuspankki toimintojen ohella Dansken kanssa lisäksi suhteessa suurten yritysten ja instituutioiden palveluihin, kuin myös finanssimarkkinoiden markets-toimintoihin.

Tämän ohella palveluihin lukeutuvat kotimaassa yritysten ja yhteisöjen varainhoidon Danske Capital ja rahastoyhtiö Danske Invest.

Danskan brändin alta löytyy Kiinteistömaailma, joka on Suomessa toimiva franchising-yrittäjien muodostama kiinteistönvälitysketju, mutta jonka keskusyksikön omistaa kokonaisuudessaan Danske Bank -konserni.

Helsingin talletuspankki konttorien suhteen toimipaikkoja löytyy keskustasta (Kaivokatu), Malmilta, Itäkeskuksesta, sekä Pohjois-Haagasta. Pohjoisesplanadilla (Helsingin keskustassa) oleva konttori on puolestaan yksityispankki-toimintoihin keskittynyt konttori.

Danske Bankin Helsingin konttorit

Danske Bank – Helsinki-Kaivokatu
Kaivokatu 6 00100, Helsinki

Danske Bank – Private Banking – Etelä-Suomi
Pohjoisesplanadi 37 A, 00100 Helsinki

Danske Bank – Pohjois-Helsinki
Kaupintie 3 D, P- krs, 00440 HKI

Danske Bank – Helsinki-Malmi
Ylä-Malmin tori 3, 00700 Helsinki

Danske Bank – Helsinki-Itäkeskus
Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki