Danske Bank konttorit Espoo

Danske Bank konttorit Espoo yhteystiedot kahdelle kaupungissa tarjolla olevalle toimipisteelle, Tapiolassa ja Kauppakeskus Sellon yhteydessä.

Finanssikonsernina Danske Bank on 15 maassa toimiva pankki, jolla on yli 1,1 miljoonaa (henkilö-, yritys-, ja yhteisö-) asiakasta.

Vähittäispankkitoiminnan lisäksi voit asioida Dansken suhteen myös yritysten ja yhteisöjen varainhoitoon keskittyvän tytäryhtiö Danske Capitalin ja rahastoyhtiö Danske Investin kanssa.

Näitä finanssi-ja pankkiliiketoimintaan liittyviä toimintoja tukee lisäksi Kiinteistömaailma, franchising pohjalta toimiva kiinteistönvälitysketju, jonka keskusyksikön Dansken konserni omistaa.

Espoossa Danske Bank konsernilla on kaksi toimipaikkaa, Kauppamiehentiellä ja Leppävaarankadulla.

Näistä Kauppamiehentien konttorissa olevat palvelut kattavat kassa- ja käteispalvelut (ma-pe klo 10:00-13:00), talletusautomaatti (kolikoille), sekä E-piste (tarkoitettu esimerkiksi laskujen maksamiseen ja tilitietojen tarkasteluun).

Samat palvelut löytyvät Leppävaarankadun toimipisteeltä, jonka ohella alueella toimii myös laina- ja sijoituspalvelut yksikkö Panorama Tower rakennuksessa (Hevosenkenkä 3, 5.krs). Laina-ja sijoituspalvelut ovat tarjolla ajanvarauksella ma-to 9:00-20:00 ja pe 9:00-16:30.

Danske Bankin Espoon konttorit

Danske Bank – Espoo-Tapiola
Kauppamiehentie 7, 02100 Espoo

Danske Bank – Sellon konttori
Leppävaarankatu 7, 02600 Espoo