Autolaina Sampo

Autolaina Sampo tehdään tyypillisesti kertalainana, joka on luonteeltaan perinteinen velkakirjalaina, jota käytetään isompiin rahoitustarpeisiin kuten autohankintoihin.

Sammon verkkosivuillaan antamien tietojen mukaan kertalainoille lainanmääränä on vähintään 5000 euroa, kun taas lainan yläraja riippuu hakijan maksukyvystä ja lainalle tarjotusta vakuudesta (pakollinen kertalainassa).

Lainan hintaan, mukaanlukien siitä maksettavaan korkoon puolestaan vaikuttavat ajankohtainen viitekorko (joko Sampo Prime-korkoa tai 1, 3, 6 tai 12 kuukauden Euribor-korkoa tai sopimuskohtaisesti kiinteä korko) kuin myös lainakohtaisesta marginaalista.

Lainan hintaan vaikuttavat myös sovittu laina-aika ja takaisinmaksu (tasalyhennykset, annuiteetit, tai tasaerä-annuiteetit), jotka sovitaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Autolaina Sampo – Kertalainan edut

Kertalaina on Sampo Pankin antamien tietojen mukaan joustava rahoitusmuoto, jota pankin asiakkaat ovat käyttäneet perinteisesti autohankintojen ohella myös esimerkiksi kulutushyödykkeiden hankintaan, maailmanympärimatkan rahoittamiseen, ja moneen muuhun isompaan kulukohteeseen.

Kertalaina tulee asiakkaan toivomusten mukaisesti käyttöön, vaikka kokonaisuudessaan kerralla tilille, ja nostohetkellä tehdään myös takaisinmaksusuunnitelma.

Tälläisellä järjestelmä hankittu auto tulee omaksi välittömästi ostohetkellä, eikä vasta kun viimeinen erä velasta on maksettu.

Voit tehdä esimerkkilaskelmia lainan takaisinmaksun suhteen etukäteen jo Sammon tarjoamien nettilaskureiden avulla, joita löytyy pankin virallisen verkkosivuston kautta osoitteessa www.sampopankki.fi.