Aktiiviraha MasterCard

Aktiiviraha MasterCard on Handelsbanken Rahoituksen tarjoama luottokortti, jossa luottorajana voi olla jopa EUR 10 000 (kuitenkin max. 2 kertaa bruttokuukausitulosi).

Luottokortti toimii kaikkialla, kaikissa myyntipisteissä (myös netissä) missä MasterCard kortteja otetaan vastaan.

Yleensä tällaiset myyntipaikat, joita on yli 32 miljoonaa eri puolilla maailmaa, tunnistaa ostopisteen yhteydessä olevasta MasterCard logosta.

Lisäksi voit Aktiiviraha kortilla nostaa käteistä (MasterCard logolla varustetuista) automaateista ympäri maailman.

Aktiiviraha MasterCard

Kortin myöntämisen yhteydessä Handelsbanken rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden valita oman PIN tunnuslukusi.

Huomaa kuitenkin, että uusissa sininen Aktiiviraha korteissa et aina välttämättä tarvitse tunnuslukua, sillä ne ovat lähiluettavia — tarkoittaen että voit maksaa alle EUR 25 ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä myyntipaikoissa, jotka ovat ottaneet lähiluvun käyttöön.

Aktiivirahan hakeminen Handelsbanken Rahoitukselta ja käyttö

Voit hakea Aktiivirahaa Handelsbanken Rahoitukselta, jonka asiakaspalvelu voi auttaa sinua löytämään esimerkiksi lähimmän toimipaikan, johon voit jättää korttihakemuksen.

Hakemuksen arvioinnin yhteydessä määritellään korttiisi liitettävä luottoraja, joka voi olla maksimissaan kaksi kertaa bruttokuukausitulosi (kuitenkin enintään EUR 10 000), ja minimiluottona kortissa on toisaalta EUR 500.

Aktiivirahan perusehtoihin lukeutuu aina noin 1 kk korotonta maksuaikaa, ja tilinhoitopalkkio (EUR 4), veloitetaan sinulta vain niiden kuukausien osalta, joina käytät korttia.

Vuosimaksu, EUR 30, veloitetaan sinulta toisesta käyttövuodesta alkaen.

Keskimäärin 1 kk korottoman maksuajan jälkeen voit valita joko koko laskun maksamisen kerralla, tai vaihtoehtoisesti pienemmissä, korollisissa kuukausierissä, vähintään kuitenkin 4 % käytössä olevasta saldosta.

Näiden luotollisten kuukausierien korko on tätä kirjoittaessa Handelsbanken Prime365 + 12 %-yksikköä.

Jos haluat luottoa käyttäessäsi pitää lyhennysvapaita kuukausia, tällaisia kuukausia voi pitää vuodessa korkeintaan kaksi (ei kuitenkaan peräkkäisiä kuukausia).

Jos et ole varma luoton takaisinmaksukyvystäsi, voit suunnitella rahankäyttöäsi etukäteen Aktiivirahan luottolaskurilla, joka löytyy palvelun virallisilta nettisivuilta, osoitteessa www.aktiiviraha.fi.